(032) 240-30-66
(067) 369-57-43
(093) 481-60-97
Львів
24 , ніч
11°C
Детальніше>
Курс валют
USD/UAH - 101.41 грн.
EUR/UAH - 751.39 грн.
RUR/UAH - 752.28 грн.
Підписатися на розсилку:
Відпочинок за кордоном / Хорватія / Необхідні документи
Необхідні документи

Увага: з 01.05.2013 віза в Хорватію відмінена. Для в'їзду в країну потрібно пред'явити оригінал ваучера приймаючої сторони.

Для автомобільних і автобусних турів відкривається транзитна дворазова угорська шенген віза терміном на 3 дні.
Документи на візу приймаються не пізніше ніж за 2 тижні до дати виїзду.

Необхідні документи для відкриття транзитної візи:

  1. АКУРАТНИЙ діючий закорд. паспорт /проїзний документ дитини, термін дії якого перевищує терміни поїздки мінімум на 6 месяців, з наявністю вільної сторінки для візи і місцем для 4 печаток. Дитина, якій виповнилось 5 років, повинна бути вписаною і вклеєною в паспорт батьків або мати власний проїзний документ.
  2. 2 кольорових фотографії: разміром 3,5х4,5 см (на вписаних дітей теж!), якісні, на світлому фоні, 80% обличчя (без посмішки, без окулярів, відкритий лоб і вуха). Не скановані! Фотографії повинні бути не старші 3 місяців!
  3. анкета туриста
  4. копію свідоцтва про народження (для дітей до 18 років)
  5. копію 1 і 2 сторінок українського паспорту, а також сторінок, де вказано сімейний стан і місце прописки + копію ідентифікаційного коду
  6. оригінал довідки з роботи за останні 6 месяців з розбивкою зарплати по місяцях, з зазначенням окладу і посади і з приміткою, що робоче місце на час поїздки зберігається.
  7. копія трудової завірена оригінальною печаткою підприємства
  8. для дітей - оригінал довідки з місця навчання, оригінал довідки про прибутки одного з батьків + нотаріальну заяву про повне фінансування туристичної поїздки від одного з батьків.
  9. для автомобільних турів - потрібно пред'явити страховку на автомобіль (зелена карта) + копію техпаспорту і прав водія.

Якщо дитина подорожує з одним із батьків - копію + оригінал нотаріально завіреного дозволу батьків на виїзд дитини (до 18 років) за кордон. В нотаріальному дозволі обов'язково потрібно вказувати терміни і країну поїздки. + НОТАРІАЛЬНО ЗАВІРЕНИЙ ПЕРЕКЛАД НА АНГЛІЙСЬКУ МОВУ.

  • Для приватних підприємців копія свідоцтва про реєстрацію ПП + копія ліцензії/патенту ПП + оригінал довідки про доходи за останній звітний період (з податкової інспекції)
  • Для пенсіонерів: копія пенсійного посвідчення + оригінал довідки про розмір пенсії

 

Якщо заробітна плата менша за 3000 грн в місяць потрібно пред'явити оригінал довідки/виписки про стан банківського рахунку, депозиту або кредитної картки.

Вартість оформлення транзитних віз для туристів на Хорватію

400 грн. - послуги фірми,

35 євро - консульський збір

 

Дивіться також: