(032) 240-30-66
(067) 369-57-43
(093) 481-60-97
Львів
20 , день
2°C
Детальніше>
Курс валют
USD/UAH - 100.31 грн.
EUR/UAH - 681.75 грн.
RUR/UAH - 753.82 грн.
Підписатися на розсилку:
Відпочинок за кордоном / Греція / Необхідні документи
необхідні документи

Документи , які потрібно надати для отримання грецької візи

Країна: - Греція

Документи та візи : Греція

NB ! Не повністю сформовані пакети документів в роботу не приймаються , до моменту повної їх комплектації .

Пакет документів має бути надана не пізніше , ніж за 7-14 днів до дати вильоту.

Документи розглядаються в консульстві протягом 5-10 робочих днів.

Для дітей до 18 років за наявності проїзного документа , а також якщо дитина вписана в паспорт батьків віза безкоштовна

Перелік , необхідних документів для оформлення туристичної візи до Греції

анкетні дані

Посольство Греції в Києві бере паспорта в роботу , в яких вписані діти віком до 16 років.

1 . Закордонний паспорт заявника ( наявність двох чистих сторінок у паспорті обов'язково ) повинен бути дійсний не менше , ніж три місяці (90 днів) після закінчення дії поїздки. Продовжені паспорти консульство до розгляду не приймає.

2 . Ксерокопії всіх заповнених сторінок закордонного паспорта обов'язкові * .

! Продовжені паспорти посольство Греції не приймає.

При наявності прострочених ( старих ) закордонних паспортів бажано надати їх копії (якщо є). Якщо заявник має два паспорти - під час подачі документів потрібно надати оригінал загранпаспортa в який ставимо візу , а друга закордонного паспорта надаємо лише копії всіх заповнених сторінок.

3 . Дві нові кольорові фотографії 3,5 х4 , 5 , якщо в поїздку їдуть діти , їх фотографії також обов'язкові, незалежно від віку дитини.

4 . Копія внутрішнього паспорта всі сторінки з відмітками * .

5 .Довідка з місця роботи

на фірмовому бланку ( повна назва компанії , адреса та контактний телефон) , в якій повинні бути вказані : посада , заробітна плата за останні 6 місяців , запис про збереження робочого місця на період відпустки ( надається в оригіналі , з печаткою та підписом директора та головного бухгалтера )

Для приватних підприємців

- Ксерокопії свідоцтва про реєстрацію та ліцензії ( якщо даний приватний підприємець має ліцензований вид діяльності) , завірені нотаріально , а також ксерокопії звітів про доходи (за останні шість місяців).

 

Для засновників компаній

надаються копії сторінок статуту з відповідними записами , завірені «мокрою печаткою » компанії.

для студентів

- Довідка з навчального закладу , ксерокопії студентського квитка та залікової книжки ( всі заповнені сторінки) .

для школярів

- Довідка з навчального закладу , під час літніх шкільних канікул можливо довідку не надавати .

для пенсіонерів

- Копія пенсійного посвідчення та виписка з пенсійного фонду про нарахування пенсії. Виписка обов'язкове для туристів , раннє не мають шенгенських віз.

6 . Документи , що підтверджують наявність необхідних коштів для перебування в Греції , а саме : оригінал довідки з банку про наявність рахунку на ім'я заявника в гривнях , доларах США або євро (залишок на рахунку повинен бути не нижче , ніж 1 000 дол. / Євро ( еквівалент у гривнях) на тиждень перебування в країні для одного туриста , включаючи дітей). За відсутності банківського рахунку приймаються дорожні чеки ( travel cheques ) з розрахунку , зазначеного для довідки з банку . Подаються копії дорожніх чеків і копія квитанції про їх придбання .

• Копії банківських карток * .

Для туристів , які не мають власних джерел доходів (студенти ) і туристів , які не можуть надати фінансові гарантії у вигляді довідок з банку або дорожніх чеків - необхідно надати нотаріально оформлена заява про спонсорство від особи , що бере на себе витрати і довідку з банку, що підтверджує платоспроможність даного спонсора. До довідки з банку необхідно додати довідку з роботи. Вищевикладене вимога поширюється і на туристів , які не мають джерела доходів (тобто роботи), але мають довідку з банку , тобто вони також надають нотаріально оформлена заява , довідку з роботи спонсора. Ця вимога поширюється також на студентів або повнолітніх дітей , які подорожують з батьками.

7 . Копії свідоцтва про народження , шлюб, розлучення ( рішення суду) * .

Свідоцтво про народження необхідно надавати тільки для неповнолітніх туристів.

8 . Для неповнолітніх дітей , які подорожують з одним з батьків або у супроводі інших родичів, - оригінал дозволу на виїзд або завірена нотаріально , копія дозволу (дані документи консульство не повертає , тобто у туристів на руках повинен залишитися оригінал цього документа для перетину кордону) . ОБОВ'ЯЗКОВО ТРЕБА НАДАТИ КОПІЇ закордонного паспорта всіх сторіночок ТОГО БАТЬКІВ , ЯКИЙ НЕ ЛЕТИТЬ , А ЯКЩО НЕТУ закордонного паспорта . , КОПІЯ ВНУТРІШНЬОГО паспорт батьків.

У разі , якщо віза відкривається тільки дитині необхідно надати вище перераховані документи на одного з батьків

У разі , якщо у батька оформлена мульти віза , оформлення візи дитини в паспорт батька неможливо . Необхідно оформлення дитячого проїзного документа .

9 . Копії документів, що підтверджують стабільність фінансового стану (свідоцтва про право володіння на квартири , будинки, земельні ділянки, автомобілі і.т.д.).

10 . Анкетні дані:

Дати поїздки з _______________ по __________________ ,

тривалість - _________ днів .

• ПІБ туриста ______________________

• ПІБ до шлюбу ____________________

• Домашня адреса __________________

• № телефону (мобільний і домашній з кодом міста) ______________

* Усі ксерокопії необхідно подавати тільки на форматі А 4 .

 Раді повідомити , що c 14.06.2013 року , згідно з рішенням МЗС Греції , в Києві починає функціонувати візовий центр.

 

У зв'язку з цим , вартість грецьких шенгенських віз складе 55 євро ( 35 євро - консульський збір , 20 євро - збір візового центру ) . Відповідно, вартість візи для пенсіонерів та дітей до 18 років складе 20 євро , для іноземців - 85 євро. За дітей , вписаних в загальногромадянський закордонний паспорт , не справляється збір візового центру , отже , віза оформляється на дитину безкоштовно .

 

 

Дивіться також: